Anamur Kıbrıs İlkokulu
YEŞİLYURT MAH. HALİDE EDİP ADIVAR CAD. KIBRIS İLKÖĞRETİM SİTESİ KIBRIS ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 11 İÇ KAPI NO: 3 ANAMUR / MERSİN

VİZYON

İlkelerine bağlı, öz benlik duygusu gelişmiş ,Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, Evrensel ve milli değerleri benimseyen, Kültürel ve ahlaki değerlerine önem veren, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Liderlik özelliği taşıyan, Estetik değerlere sahip, Jenerasyon olarak hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip , İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, dokunduğu şeye değer katan; GÜNÜMÜZ AYDIN BİREYLERİNİ VE ‘’İYİ İNSAN’’LARINI YETİŞTİRMEKTİR.

MİSYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü imkanın sağlandığı, evrensel değerlere sahip, teknolojiyi kullanabilen, sosyal ve akademik alanda başarısını kanıtlamış ,Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren örnek bir kurum olmak.

NORMAL

08.25-14.20

KLİMA

ÖZEL SERVİS

İL MERKEZİNE 222 KM İLÇE MERKEZİNDE

İLÇE MERKEZİ

Proje Çalışmaları

Okulumuzda eTwinning Projeleri yürütülmektedir. Okulumuzda GPDP Özel Çağrı 2019-1 ´´YAPRAK YEŞİLİ GÖK MAVİSİ ÇOCUKLAR´´projesi yürütülmektedier.